==

Логотип Ворсклы Ворскла Полтава 2:0 Волынь Луцк
Логотип Волыни
Премьер-лига Украины 2014/2015. 21 тур
25.04.2015. Полтава. «Ворскла» им. А. Бутовского
Главный арбитр: Абдула Анатолий


.

Статистика матча
Мяч Голы:
1:0 Турсунов, 16′
2:0 Сапай, 25′
Картка Предупреждения: Шиндер 19′, Ткачук Андрей 40′ – Мемешев 10′
ВОРСКЛА:
Стартовый состав: Богуш Станислав (вр.), Симинин Сергей, Даллку Арменд – к, Скляр Александр, Громов Артем, Ткачук Андрей, Шиндер Антон, Чеснаков Владимир, Сапай Вадим, Ковпак Александр, Турсунов Санжар
Запасные: Непогодов Дмитрий (вр.), Маркоски Йован, Будник Евгений, Логинов Сергей, Ткачук Евгений, Пердута Игорь, Мищенко Олег
Замены:
78′ Шиндер Замена Мишенко
86′ Турсунов Замена Пердута
89′ Ковпак Замена Маркоски
Тренер: Сачко Василий
ВОЛЫНЬ:
Стартовый состав: Шуст Богдан (вр.), Парцвания Темур, Жунич Ивица, Полевой Владимир, Годованый Роман, Бабенко Руслан, Шарпар Вячеслав, Эрик Бикфалви – к, Мемешев Редван, Кобахидзе Александр, Козьбан Дмитрий
Запасные: Кичак Артем (вр.), Матей Флорентин, Политыло Сергей, Новак Евгений, Шиш Гал, Никитюк Роман, Петров Сергей
Замены:
36′ Бабенко Замена Политыло
70′ Мемешев Замена Матей
87′ Кобахидзе Замена Петров
Тренер: Кварцяный Виталий

.

После матча:

На матче присутствовало 5 000 зрителей. Температура воздуха +20°С.

Тренер полтавчан Василий Сачко сыграл 50-й матч у руля «Ворсклы» (информация от ТВ канала «Футбол 2»).

==

 

 

Дикий

Владимир Дикий

Володимир Дикий, старший тренер «Волині»:

– Сьогодні ми програли 2:0. Наш суперник – дуже хороша команда. По грі – великих претензії немає до наших гравців. Ми добиралися сюди поїздом. Футболісти скаржилися, що в них ноги болять. Це нам завадило показати той футбол, у який ми вміємо грати. Припускаємося тих самих помилок, що і у попередніх матчах. До гола, була рівна гра. Ми виконали безвідповідально штрафний і пропустили гольову контратаку. Можна сказати, що два голи були однаковими. Було завдання – бити по воротах. У нас кілька гравців мають добрий удар, але не використали цей козир.

– Чи все в порядку зі здоров’ям Віталія Володимировича Кварцяного?
– Так все добре. У нього невелике недомагання після гри. Сильно переживав. Він відійде, через деякий час.

 

***

 

Василь Сачко, головний тренер ФК «Ворскла»:

– На мій погляд сьогодні грали дві рівних команди. «Волинь» заслуговує на повагу. Ми добре готувалися до цієї гри. Вивчали відоематеріали та останні матчі суперника. «Волинь» грає гостро та агресивно, останній матч з «Динамо» це довів. До першого гола наш суперник можливо навіть більше контролював м’яча. Для нас важливо було забити, ми використали свою можливість. Це, можна сказати, переломний момент. Здобули перевагу та подвоїли її. У другому таймі – ми не грали по рахунку, не плутайте будь-ласка. Мови про те, що ми будемо грати від оборони, не йшла. Ми грали сьогодні, як ніколи дисципліновано на це був зроблений акцент. У другому таймі ми мали кілька можливостей забити, але не пощастило. У цілому, я хочу відмітити командні дії. Виділяти окремо когось я б не став. Хочу зробити акцент на командних діях. Ми старалися грати компактно – це і принесло результат. Вітаю своїх футболістів та дякую вболівальникам за підтримку.

Сачко

Василий Сачко

– Ви сьогодні обіграли свого учителя, які враження?
– Я б не хотів говорити про враження. К Віталію Володимировичу Кварцяному я відношуся з повагою, як до людини та тренера. Бажаю, щоб у них в команді все налагодилося. Я зичу їм добра. А про свої враження, я б зараз не став говорити.

– Що сталося з Дедечком?
– Він перед грою отримав травму. Лікарі боролися до останнього, щоб він зміг грати. Але у нас, добре, що було ким замінити.

– Перспективи Янузі в полтавській «Ворсклі»?
– Ми чекаємо на його відновлення, він вже приступив до кросових занять. Він працює, старається. Перспективи у нас – працювати далі, щоб всі були здорові та закінчити чемпіонат.

– А де Січкарук?
– Він теж травмований, але серйозніше – проблеми з коліном. Зараз тренується з дублем і доктора «шаманять» над ним, щоб він відновився якомога швидше. А чого ви все про травмованих питаєте? (сміх у залі – авт.).

Пресс-служба ФК «Ворскла»

 

Инфографика противостояния команд в чемпионате Премьер-лиги Украины:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Голы
Волынь → 9
Ворскла → 14
0:4 1:0 1:3 0:0 1:0 1:0 3:3 0:0 2:2 0:2
Ключ:
– победа
– ничья
– поражение

.