Фото логотипа ФФУ22 января 2013 года в конференц-зале Дома футбола прошла пресс-конференция по случаю открытия футбольного 2013 года.

Сообщается о  подписание контракта между эксклюзивным коммерческим партнером Федерации футбола Украины – компанией ЧАО «Украина футбол Интернешнл» и ООО «Эпицентр К» о назначения национальной сети строительно-хозяйственных гипермаркетов «Эпицентр К» титульным спонсором национальной сборной Украины.

В цьому заході взяли участь президент ФФУ Анатолій Коньков, перший віце-президент Федерації Сергій Стороженко, головна правління ПрАТ «Україна футбол Інтернешнл» Володимир Лашкул, засновник ТОВ «Епіцентр К», народний депутат України Олександр Герега, генеральний директор ТОВ «Епіцентр К» Петро Михайлишин та заступник голови спостережної ради ТОВ «Епіцентр К» Анатолій Мокроусов.

Як відомо, 6 лютого національна збірна України розпочне футбольний рік товариським матчем зі збірною Норвегії. Ця гра стане першою для нового керманича збірної Михайла Фоменка на посаді головного тренера національної команди країни. А вже в березні на збірну очікують два вкрай важливі матчі відбірного турніру до чемпіонату світу: гостьовий проти збірної Польщі, та домашній − проти команди Молдови.

«Перед новим наставником та футболістами української збірної поставлене максимальне завдання − потрапити до фінального турніру чемпіонату світу 2014, що відбудеться в Бразилії, — заявив президент ФФУ Анатолій Коньков. — Впевнений, заради цієї мети мають об’єднаються всі шанувальники українського футболу, а також ті, кому небайдужа доля головної команди країни. Ми з радістю заявляємо, що у Федерації футболу України з’явився ще один стратегічний партнер: ТОВ «Епіцентр К» готове йти з національною збірною пліч о пліч до нових перемог. Впевнений, наше співробітництво буде якісним та плідним».

Голова правління ПрАТ «Україна футбол Інтернешнл» Володимир Лашкул відзначив значимість події. «2013 рік лише починається, а ми вже підписуємо перший контракт про співробітництво. Для ТОВ «Епіцентр К» підтримка футболу в Україні вже стала доброю традицією. Торік національна мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» не лише провела під своєю егідою чемпіонат України, а й стала першим національним спонсором турніру УЄФА Євро-2012. Підтримувала компанія і українських олімпійців, котрі брали участь на Іграх в Лондоні. Непросте турнірне становище нашої національної команди вимагає консолідації зусиль усіх небайдужих до футболу та країни людей. Лише разом, забезпечивши збірній належну підтримку, ми зможемо досягти поставленої перед командою мети».

За словами Володимира Лашкула, вже в лютому організація «Граємо за Україну разом» розпочинає всеукраїнську акцію підтримки національної команди країни. До цього заходу готова підключитись компанія BigBoard Ukraine, яка надасть близько 200 білбордів по всій Україні.

«Мы не вперше допомагаємо українському футболу, — відзначив у своєму виступі засновник ТОВ «Епіцентр К» Олександр Герега. − А слово «національний» — невід’ємна частка нашого бренду. Та сьогодні у нашої компанії новий етап. Ми хочемо стати якісним партнером для національної збірної України, яка зараз пише нову сторінку в своїй історії. Так, у команди зараз непроста, але цікава ситуація. Цікава, з точки зору зміни поколінь, та перебудови. Керівник Федерації футболу та головний тренер збірної − представники чудової команди київського «Динамо» зразка 70-х років минулого століття. Впевнений, що Анатолій Дмитрович Коньков та Михайло Іванович Фоменко зможуть зарядити футболістів духом переможців».

Официальный сайт ФФУ